onsdag den 17. juni 2015

Gylle & Guldklumper i FV15

For helvede hvor har der været meget gylle for hver guldklump de sidste 3 uger. Nedenfor får du den værste gylle og de flotteste guldklumper serveret. Men jeg advarer: der er mest fra koens røv!

Gylle

1. Martin Geertsen: Stabilt ødelæggende for demokratiet med sine useriøse kommentarer. 


Ovenstående er bare et af en lang række useriøse tweets fra Geertsen. Det er så pinligt og grinagtigt, at det er til at dø af grin over, hvis det ikke var så tragisk...

2. Søren Pind: Engang et frisk pust. I dag en udfordring for alle, der ønsker en seriøs debat.

3. Sociale medier: Bag skærmen må man åbenbart lukke alverdens lort ud i hovedet på folk, der tillader sig at ha' en anden holdning. Facebook har været et stort, møgspredende røvhul de sidste 3 uger. For hver seriøs kommentar om substans er der 20 tilsvininger eller rygklapper-kommentarer. Twitter er ikke meget bedre!

4. Socialdemokraterne: I taler for meget om Venstre.

5. De enøjede parti-hangarounds på sociale medier: Aldrig har jeg set så mange tweets om afbrydelser og talen ned til, som efter den første tv-debat. HALLO! Det er skide ligegyldigt! JO, DET ER! At Thorning afbrød 5 gange mere end Løkke siger intet om hendes evner som Statsminister. Eller om Socialdemokraterne. Og Løkkes kommentar gør jo for pokker hverken ham eller Venstre til kvindehadere. Den politiske kultur i DK er ikke kun hvad politikerne siger på skærmen. Vi er med vores kommentarer, delinger og tweets også en del af den. Og pt. går få efter bolden, mens manden ligger smadret på jorden. #TalOp gælder ikke kun politikerne!6. De røde feminister: Selv den mest uskyldige kommentar kan forvandles til et mandschauvinistisk frontalangreb mod kvinder, når det har været igennem de røde feministers kritiske blik. Man dør lidt inden i hver gang. Det værste er, at det ikke slutter med valgkampen...


Guldklumperne

1. Özlem Cekic: Hun får ikke min stemme, men... hvor må hun høre på meget ondsindet nedrakning. Alligevel rækker hun konstant hånden frem mod folk, der sviner hende til. Dansk politiks "Lille Gandhi".

2. Mads Holger: Sindsyg på den sjove måde. Har aldrig været valgt til noget som helst - og nu taler han om at blive formand. Ring efter kolbøttevognen, hurtigt.

3. Anders Samuelsen og Morten Østergaard: Taler generelt om substans og holder sig som hovedregel fra ufine tricks. Er lidt tørre, begge to. Men kiks smager da også meget godt ik'?

4. Mattias Tesfaye: Håndværker-filosoffen med de kloge hænder bryder ordenen i dansk politik. Med sine holdninger til håndværk og samfund lægger han et nyt og frisk snit i den danske politik-lagkage. En mand der er værd at lytte til, og som desuden holder en sober og konstruktiv tone i debatten.

Følg Thomas Rex på Twitter: https://twitter.com/thomasrexdk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar