lørdag den 30. november 2013

Hvis Mads Kastrup havde været konstruktiv (men det var han ikke)


En mere konstruktiv udgave af Mads Kastrup, der ikke bare var interesseret i at svine Uffe Elbæk til havde skrevet følgende:

Hej Uffe

Tillykke med dit nye parti. Om end jeg langt fra er enig med Alternativet eller dig (det du har stået for som MFer og som Kulturminister), så er det altid positivt, når noget sætter fokus på vigtige samfundsproblemer. For politikernes manglende folkelige forankring ER et demokratisk problem. Jeg er således enig med dig et langt stykke hen ad vejen. Men ikke hele vejen.

Jeg tvivler nemlig på, at du med Alternativet vil være i stand til at løse det problem, du skitserer. Om ikke andet er der i hvert fald behov for at blive mere konkret end du og Alternativet er pt. Mere konkret omkring hvordan vi løser problemerne. Her er det ikke nok at beskrive en proces på overordnet niveau, som I gør på jeres spritnye hjemmeside. Jeg tror du og Alternativet vil opleve, at den politiske kultur er endda MEGET svær at ændre. Men ok, hatten af for initiativet. Kan I med jeres initiativ være med til at ændre den politiske kultur, så den bliver – bare en lille smule – bedre, så er det al ære værd.

Jeg tror som sagt projektet har behov for at blive mere konkret, hvis det skal blive til noget. Men held og lykke med det. Jeg håber I lykkes.

Bedste hilsner

Mads Kastrup

Ingen kommentarer:

Send en kommentar